• Politie

Politie toont compositietekening van verdachte woningoverval

SOEST Een woningoverval van begin dit jaar in Soest wordt morgen, dinsdag 8 oktober, behandeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. De politie toont in de tv-uitzending een compositietekening van één van de verdachten. Ook doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden.

Op zaterdagavond 5 januari wordt een vrouw overvallen in haar woning aan de Frans Halslaan in Soest. De vrouw is alleen thuis. Door de twee daders wordt zij hardhandig vastgebonden. Haar ringen worden vervolgens - onder bedreiging van een mes - van haar vingers losgeknipt. Ze wordt dan vastgemaakt aan haar bed met riemen, haar t-shirt wordt in haar mond gestopt en ze wordt gestoken met een mes. Vermoedelijk zijn de twee mannelijke verdachten gevlucht in een auto. Van één van hen is ook een compositietekening gemaakt. Hij was degene die het mes vasthield.

Mensen die weten wie de man is of informatie hebben over deze overval, kunnen contact opnemen met de recherche via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000. Meer over de zaak in Opsporing Verzocht, dinsdag 8 oktober om 20.30 uur op NPO1.