• Weer bossen bloemen halen voor onze ouderen in een sociaal isolement

    Prive foto

Draag ook bij aan kleine attenties voor mensen in een sociaal isolement!

19-05-2020, 17:00 | Lezersnieuws | Sandra Schuin

Draag jij ook bij aan dat bloemetje, kaartje, beeldbelletje, raam- of deurbezoekje?

Ondersteun nu ook mijn initiatieven om ouderen die in een sociaal isolement zitten door de corona-crisis extra aandacht te geven door regelmatig een kaartje te sturen, bloemetje langs te brengen, beeld- of gewoon bellen, deurbezoekje op 1,5 meter afstand etc.

Sinds het uitbreken van de coronacrisis ben ik al bezig om zoveel mogelijk met anderen in verbinding te blijven en op afstand de dag weer wat op te fleuren.

Allereerst ben ik begonnen met geheel kosteloos online yoga- en meditatielessen te geven die live te volgen zijn via mijn Facebook-pagina ‘Body and mind by Sandra’ en altijd op een later tijdstip terug te zien zijn op mijn You Tube kanaal ‘Body and mind by Sandra’.

Gaandeweg heb ik ook een kosteloze 5-delige online workshop Reinigen & Ontgiften (detoxen) gegeven.

En tussendoor stuur ik kaartjes- , breng ik bloemen- , (beeld)bel ik- , leg ik deur-bezoekjes af op 1,5 meter afstand- aan en bij iedereen die in een sociaal isolement zitten (waar ik dan weet van heb).

Nu ik nog tot 1 september moet wachten voordat ik weer face-to-face les kan geven en de kwetsbare groep die nu in een sociaal isolement zitten langer geïsoleerd zullen zijn, vraag ik toch jullie ondersteuning. Ik blijf nog graag de kaartjes sturen, bloemen brengen etc. maar ik zou het super vinden als we dit met elkaar kunnen doen.

Wat is de deal?
Ik blijf mijn online lessen kosteloos geven (door iedereen te volgen en te bekijken via Facebook en You Tube onder ‘Body and mind by Sandra’), maar vraag dan aan iedereen om voor iedere gevolgde les minimaal € 1,- te sparen (meer mag ook) en dan het gespaarde bedrag (minimaal € 10,- per keer) te doneren op deze site: https://www.one2give.nl/crowdfundingprojecten/wens/273/draag-bij-aan-kleine-attenties-voor-mensen-in-een-sociaal-isolement/

Om de geluidskwaliteit te verbeteren investeer ik dan ook in een professionele headset.
Ik heb geen streefbedrag, maar hoe mooi zou het zijn om ook eens een gebakje of een lekkere maaltijd langs te kunnen brengen of straks een bijzonder evenement te regelen bij hun voor de deur? Jullie bepalen uiteindelijk hoeveel mogelijkheden ik heb.

Ook als je mijn lessen niet volgt, mag je uiteraard doneren. O.a. via mijn facebookpagina is er te volgen wat ik allemaal onderneem.

Namens iedereen die ik bezoek of bel, alvast enorm bedankt!

Hartegroet Sandra