• Pauluskerk

    Johan Bosgra

Paulusconcert ‘Carnaval der Dieren’

09-10-2019, 12:01 | Lezersnieuws | Willy

In het zaterdagse Paulusconcert op 12 oktober om 15:30 uur in de Baarnse Pauluskerk verzorgen het Ensemble van de Muziekschool Baarn en leerlingen van de balletschool Marut Jorquera o.l.v. Rasarani Keilman een prachtige voorstelling voor jong en oud.

Uitgevoerd wordt  "Het Carnaval der Dieren" van de Franse componist Camille Saint-Saëns, een verzameling humoristische muzikale schetsen van dieren.

Het ensemble zal de majestueuze leeuw, de langzame schildpad, de kleine vogels, de vissen in het aquarium, de elegant over het water glijdende zwaan en nog veel meer dieren laten horen en zien.

Ook schrijver Ivo de Wijs (winnaar van de zilveren griffel) heeft zich door deze muziek laten inspireren. Bij elk dier schreef hij een prachtig gedicht vol humor, zoals we dat van Ivo de Wijs gewend zijn. De bekende Baarnse musicus en zanger Kees de Bruijn zal deze verzen voorlezen.

Dit bijzondere Paulusconcert begint zaterdag 12 oktober om 15:30 uur in de Pauluskerk aan de Brink in Baarn. De toegang is vrij en reserveren is niet nodig. Aan de uitgang kunt u een financiële bijdrage geven voor dit bijzondere optreden.