• de stappen om te bestellen, app, facebook, instagram, telefoonnummer en website

    Shutterstock, bewerkt door Vivianne Borger

Contactloos bestellen bij bekende winkels en horeca in Soest

02-04-2020, 17:33 | Lezersnieuws | Vivianne Borger

Vanwege de maatregelen, waardoor we thuis moeten blijven heeft een groep lokale ondernemers de handen ineen geslagen. Zij hebben voor de inwoners van de gemeente Soest binnen een week een volledige website (www.lokaalbezorgen.nl) neergezet waar bestellingen geplaatst kunnen worden bij lokale winkels en horecazaken. Bestellingen worden gratis tot aan de deur bezorgd. Het is een win-win situatie. De inwoners hoeven de deur niet meer uit en de aangesloten winkels en horecazaken kunnen toch door blijven draaien in deze zware tijd. Ook aan oudere inwoners zonder computer is gedacht. Zij kunnen telefonisch hun bestelling plaatsen bij de aangesloten bedrijven via telefoonnummer: 085 - 1303898

Inmiddels Is Bat of an Eye aangeloten en volgen er komende tijd meerdere winkels en horecazaken. Ook is kunnen lokale diensten zich aansluiten, die op afspraak gaan werken voor wie niet met anderen tegelijk in de zaak willen of mogen zijn.

In de komende tijd wordt alles op alles gezet om het aanbod in Soest op deze website uit te breiden. Iedereen wordt gevraagd om mee te denken, ideeën door te geven en om het te melden als men ergens tegenaan loopt. Op deze manier kan het platform snel verbeterd worden. We doen het samen!

Ook is er vraag naar bezorgers, deze houden zich aan alle regels van het RIVM en bezorgen tot aan de deur. Er is voorlopig geen contact tussen bezorger en klant, alleen via de telefoon, sms of Whatsapp, waarmee klanten op de hoogte gehouden worden van de levering.

Voor bestellingen kan de Soester inwoner vanaf vandaag terecht op LokaalBezorgen, website: lokaalbezorgen.nl, of bellen met 085 - 1303898.