Dossiers

Coronavirus

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, ook de regio Soest wordt door het virus en de maatregelen geraakt. In dit dossier bundelt SoesterCourant de artikelen over dit onderwerp. Tips of nieuws te melden? Mail naar soester.courant@bdu.nl

Coronavirus

Het coronavirus houdt Nederland in de ban. Lees hier alles over het virus in onze gemeente. 

Moord op Miranda Zitman

Kapster Miranda Zitman uit Soest was sinds 28 december 2018 vermist. Toen haar partner zich op 23 april 2019 bij de politie meldde, werd een uitgebreid forensisch onderzoek gestart. Daaruit bleek dat Zitman om het leven was gebracht.

Latjetrap

De Soester voetbalclubs nemen het dit seizoen tegen elkaar op in een latjetrapcompetitie.

Edwin Takens vermist

De 50-jarige Edwin Taken uit Soest wordt sinds dinsdag 31 oktober vermist. Hij is vanaf huis vertrokken is zijn witte Renault Kangoo, kenteken 3-VTB-68 en sindsdien ontbreekt elk spoor. Met man en macht wordt naar de chef-kok gezocht.

Verkiezingen voor gemeenteraad 2018

Er komen spannende maanden aan voor de politieke partijen in onze gemeente. Woensdag 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en dat betekent dat er lijsttrekkers gekozen worden, kieslijsten opgesteld worden en uiteraard campagne gevoerd wordt.

Aanpak Smitsveen

De wijk Smitsveen in Soest heeft al voor de nodige hoofdbrekens gezorgd. De buurt staat te boek als probleemwijk en middels initiatieven en investeringen wordt geprobeerd de wijk 'op de rit' te krijgen. In dit dossier hebben we onze artikelen over dit onderwerp gebundeld.