112

SOEST De politie hield vorige week maandag zes mannen in Zeist aan op verdenking van meerdere woninginbraken en afpersing. Onder deze mannen kwam ook een aantal uit Soest. Een man uit Soest en een man uit Zeist mogen het aanvullende onderzoek en strafrechtelijke vervolging in vrijheid afwachten. Zij blijven dus wel verdachten.
SOEST Een buurtbewoner van het oude industrieterrein was er zondagmorgen vroeg van overtuigd dat er een buitenbrand woedde. Kijkend uit het raam ontdekt hij een grote wolk waarin af en toe een oranje schittering was te zien. Daardoor werd de indruk van brand gewekt en alarmeerde hij de brandweer.
Advertorial
BAARN Op de website van Dorsthuys Demmers is te lezen dat het restaurant het gezelligste van Baarn is. Tijdens de afgelopen week was het vooral boren,...
SOESTERBERG De 33-jarige Roy Brink en 39-jarige Stephan Verheijuit zijn zaterdag in het Oostenrijkse Tirol om het leven gekomen door een lawine. Beiden kwamen met nog een andere man van een bergrug af, toen een pak sneeuw losliet en hen bedolf. De derde Nederlandse (54-jarige) man wist zich uit de sneeuw te bevrijden. 
SOEST/ZEIST Op basis van een lopend onderzoek heeft de recherche op maandag 4 november zes mannen uit Zeist en Soest aangehouden op verdenking van meerdere woninginbraken in Zeist. Aansluitend volgde huiszoekingen op vijf adressen waarbij veel goederen in beslag zijn genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.
Advertorial
SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt...
SOEST Bij een aanrijding op de Korte Ossendam is dinsdag tegen het middaguur heeft een fietsster ernstige verwondingen opgelopen. Zij werd met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
SOEST Het kruispunt Kerkstraat, Eemstraat en Lange Brinkweg blijft vannacht en morgen nog afgesloten. Dat meldt de gemeente Soest. Vitens is bezig met reparatiewerkzaamheden op de Kerkstraat naar aanleiding van de leidingbreuk van eerder vandaag.
Advertorial
SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester...
SOEST Het is nog niet bekend hoelang de herstelwerkzaamheden aan de waterleiding op de Kerkstraat gaan duren. Daar ontstond vanmorgen een zinkgat waar het voorstel deel van een bestelauto in terechtkwam. Het gat van vier bij vier meter en anderhalve meter diep was ontstaan door een breuk in de waterleiding. Huizen in de omgeving zitten zonder...
SOEST Achter de Oude Kerk op de hoek van de Kerkstraat met de Eemweg is maandagochtend een bestelbusje in een zinkgat beland. Het gat is ontstaan door een gesprongen waterleiding. De bestuurder van de auto beleef ongedeerd, maar hij is erg geschrokken.
SOEST Bij een botsing tussen twee auto's op de Laanstraat is zaterdagmiddag een bestuurder gewond geraakt. Hij werd met schouderletsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder bleef ongedeerd.