112

SOEST Een kleine twintig politiemannen, handhavers en marechaussees kamt Hoog Baarn uit op zoek naar drie inbrekers. Vanaf 09.00 uur vliegt er voortdurend een politiehelikopter boven het gebied.

SOEST In Soest is dinsdagochtend 13 augustus een inbraak voorkomen. Vier mannen probeerden in te breken in een pand aan de Hellingweg in Soest, maar sloegen op de vlucht in een personenauto toen de politie ter plaatse kwam. Een verdachte kon al worden aangehouden, de andere drie zijn nog voortvluchtig. 

Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...

SOEST De politie hield vorige week maandag zes mannen in Zeist aan op verdenking van meerdere woninginbraken en afpersing. Onder deze mannen kwam ook een aantal uit Soest. Een man uit Soest en een man uit Zeist mogen het aanvullende onderzoek en strafrechtelijke vervolging in vrijheid afwachten. Zij blijven dus wel verdachten.

SOEST Op de Eikenlaan in Soest is op dinsdag 14 januari ingebroken in een woning. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...

SOESTERBERG In een portiekwoning op de Prof. Lorentzlaan ontstond donderdagavond door het springen van de waterleiding een lekkage. Het water liep door de woning op de eerste etage en naar de woning eronder.

SOEST Een bedrijfsbus met complete inhoud is donderdagavond door brand verwoest. Voor de eigenaar bestaat er geen twijfel: de brand is aangestoken. Hij had de auto kort na zes uur in de achtertuin van een woning aan de Nieuweweg achtergelaten.

Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...

SOEST Door de rookontwikkeling in een woning aan de Stadhouderslaan in Soest ontdekte de bewoonster zaterdagavond zelf een brand in de keuken. Het bleek dat een plastic snijplank die op een gaspit lag, vlam had gevat. De bewoonster had de tegenwoordigheid van geest om het gas uit te draaien en zo erger te voorkomen. De brandweer had weinig...

SOEST Toen bewoners van de Nachtegaalweg woensdagavond uit het raam keken, zagen ze volgens hen ,,de straat vol rook staan". Bij onderzoek bleek dat te worden veroorzaakt door overmatige rook uit de schoorsteen van hun vrijstaande huis. Op vermoeden van een schoorsteenbrand alarmeerden zij de brandweer.

SOESTERBERG Bij een brand in een slaapkamer aan de voorzijde van een rijtjeswoning aan de Versteeghlaan is dinsdagochtend grote schade ontstaan. De bewoners, onder wie enkele kinderen, konden op tijd uit de woning komen. Zij bleven ongedeerd.