Overig

SOEST De heren handballers van AutoSmeeing/BDC hebben ook hun derde duel in de competitie gewonnen, deze keer was Tornado uit Heerhugowaard het slachtoffer van de dadendrang van het 'herenigde' BDC team, 40 – 10.
SOEST De debutant in de eerste divisie verkeert na een bliksemstart van het seizoen nu in zwaar weer, zaterdagavond werd in Sporthal Beukendal met 23-29 verloren van GHV uit Goirle. Voor de handballers van Yourlease/HV Eemland betekende dat de zesde nederlaag op rij, al leek er even een verrassing in te zitten.
Advertorial
Het huis aan de Talmalaan 14 ligt hoger dan het straatniveau. De oprijlaan is een helling met trap. Wonen aan de voet van de Eng in een huis dat letterlijk hoog en droog is...
SOEST In Sportboulevard de Eng vindt op woensdag 13 november de Dag van de Aangepaste Sport plaats. Sportverenigingen en instellingen uit Soest, Baarn, Bunschoten, Leusden, Woudenberg en Amersfoort hebben hun krachten gebundeld om iedereen met een fysieke en verstandelijke beperking te kunnen laten sporten.
SOEST Na de samensmelting met Fidelitas tot HV Eemland, had BDC enkele seizoenen geen vlaggenschip meer bij de heren. Sinds zondag is die situatie veranderd. Bij oud-spelers begon het weer te kriebelen. Zij besloten om weer een team te vormen. Of de tegenstanders in de tweede klasse hier erg blij mee zijn is de vraag. Zonder één serieuze...
Advertorial
SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt...
SOEST De handballers van Yourlease/HV Eemland staan weer met beide benen op de grond na de 30 – 36 nederlaag tegen Vrone/Berdos. Na de uitstekende seizoenstart met zes punten uit drie wedstrijden zit er blijkbaar zand in de motor.
SOEST Een masterclass krijgen van een voormalige NBA-speler. Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen. Enkele basketballers uit Soest en omgeving genoten dit privilege zondag in Beukendal, onder toeziend oog van coaches voor wie de clinic feitelijk was bedoeld.
Advertorial
SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester...
SOEST Vanaf donderdag 17 oktober vindt er wekelijks van 18:30-19:30 uur in Sportboulevard de Engh aan de Dalweg 3x3 basketbaltraining plaats. Er is geen leeftijd aan verbonden en deelname is gratis.
SOEST Bijna vier maanden later dan gepland heeft De Springbokken de clubkampioenschappen afgewerkt. In juni kon die strijd niet doorgaan vanwege de hitte. Aan de Smitsweg werd op vijf niveaus en in nog meer disciplines om de titel geturnd.
SOEST Een dertigtal Soesters namen zaterdag 28 september deel aan de grote intocht in de Uithof in Den Haag van de Diabetes Challenge 2019. Dit jaar heeft Soest voor de eerste keer mee gedaan aan deze Challenge, een initiatief van de Bas van der Goor Foundation om mensen met diabetes meer in beweging te krijgen.