Overig

SOEST Het coronavirus zorgde er ook voor dat er een streep ging door de avondvierdaagse. Maar er is nu een mogelijkheid om toch mee te doen aan de avondvierdaagse: de Avond4daagse – Home Edition. En je krijgt nog een medaille ook! 
LEUSDEN Met het aanstellen van Arjan Schneiders als trainer/coach van HV Eemland wordt het LHV-gehalte in het samenwerkingsverband met BDC uit Soest nog groter. De 54-jarige Leusdenaar hoefde niet lang na te denken toen hij benaderd werd voor deze rol. ,,Dit is voor mij een geweldige uitdaging.”
Advertorial
SOESTERBERG Sinds 1 januari is Dierenkliniek Soesterberg onderdeel van dierenartspraktijk van Lennart en Susanne van der Jagt. Het dierenartsenduo heeft al...
SOEST Voor de vier bridgeclubs uit Soest viel in maart het doek over de speeltafels door de coronavirus. Armand Trippaers van de Stichting Bridge Activiteiten Soest had al binnen twee weken veel leden enthousiast om via internet te spelen. ,,Als de kans daar is moet je toeslaan, is mijn motto.‘‘
LEUSDEN/SOEST Arjan Schneiders is de nieuwe trainer/coach van de heren handballers van Yourlease/HV Eemland. De 54-jarige Leusdenaar is bij eerste divisionist de opvolger van het technische duo Bessel Grift/John van Gulik die de afgelopen drie seizoenen het combiteam van BDC en Fidelitas onder hun leiding hadden.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST HV Eemland zal ook komend seizoen een representatief team op de been brengen dat mee gaat draaien in de eerste divisie. Na het afhaken van Fidelitas uit Amersfoort werd samenwerking gezocht en gevonden met LHV uit Leusden.
SOEST Spelende kinderen zijn er altijd wel te zien. En tot de coronacrisis de overheid tot maatregelen noopte, trapten de Engetrappers er elke zaterdag tegen een bal. Weer of geen weer. Evenemententerrein de Eng, bij uitstek een plek om lekker te sporten.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
HV Eemland speelt volgend seizoen mogelijk divisie lager
SOEST Sportkoepel NOC*NSF stelt een steunfonds van 5 miljoen euro beschikbaar om acute nood bij bonden en verenigingen te verlichten en hoopt op extra steun voor de sport van het rijk. Dat meldt dagblad Trouw.
SOEST De handbalcompetities zijn per direct beëindigd. Dat heeft handbalbond NHV dinsdagavond bekend gemaakt. Er vindt geen promotie en degradatie plaats en dus is de degradatie van HV Eemland uit de eerste divisie teruggedraaid.