Overig

SOESTERBERG Het bestuur van de ondernemersvereniging ONS Netwerk in Soesterberg heeft tijdens de jaarvergadering in Soesterdal het logo gepresenteerd dat de functie van de Rademakerstraat als belangrijkste winkelstraat van Soesterberg extra duidelijk maakt. 
SOESTERBERG Het is lang geleden dat er een formatie straaljagers boven Soesterberg te zien was, maar woensdag was dat weer eens het geval tijdens de traditionele 1 juli-viering van de Koninklijke Luchtmacht (KLu). Die heeft twee gezichten: herdenking van de luchtmachtmilitairen die het afgelopen jaar zijn overleden én de viering van de...
Advertorial
SOESTERBERG Sinds 1 januari is Dierenkliniek Soesterberg onderdeel van dierenartspraktijk van Lennart en Susanne van der Jagt. Het dierenartsenduo heeft al...
SOEST Boerin Annemiek, die er dit jaar tijdens Boer zoekt Vrouw niet in slaagde de liefde te vinden, heeft een nieuwe relatie. In een video op het Facebookaccount van het tv-programma stelt de Drentse boerin haar nieuwe vlam, Soester Charlie-Robinson Poortvliet aan heel Nederland voor. 
SOEST Regelmatig genoeg drinken, goed insmeren met zonnebrandcrème, niet te vaak en te veel in de zon vertoeven. Dat zijn de voornaamste adviezen van het RIVM nu de temperatuur zelfs al over de 30 graden Celsius gaat. Sinds woensdag is het Hitteplan actueel.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST Bewoners van de wijk Smitsveen (postcodegebied 3765) in Soest winnen cadeaukaarten van 50 euro voor lokale ondernemers dankzij de Postcode Loterij.
SOEST Scoutinggroep de Fakkeldraagsters bestaat 75 jaar. De festiviteiten zijn in verband met corona afgelast. Toch laat de vereniging het jubileum niet stilletjes aan zich voorbij gaan. (Oud)leden en overige betrokkenen van de scoutinggroep voor meisjes in Soest zouden 13 juni een trip down memory lane maken.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST De financiële situatie van de gemeente Soest is nijpend. Er moest al bezuinigd worden om de gemeentelijke begroting de komende jaren dekkend te krijgen. De tekorten in de jeugdzorg lopen nu verder op en de gevolgen van de coronacrisis zijn nog niet te overzien.
SOEST De gemeente Soest legt een systeem aan met dynamische LED-verlichting op de rotonde Koningsweg-Dalweg in Soest. Hierdoor moeten naderende fietsers en voetgangers meer gaan opvallen. De werkzaamheden vinden deze week plaats.
SOESTERBERG Het bos van landgoed Oude Tempel was vrijdagmiddag het toneel van een stille bloemendemonstratie door inwoners van Soesterberg. Zij benadrukten hiermee nog eens tegen de kap van bomen te zijn ten behoeve van woningbouw in het bos.