Overig

SOEST Het was een vreemde melding die de brandweer woensdagavond kreeg over een gaslucht in een flatwoning in het seniorencomplex Mariënhorst van woonzorgcentrum Mariënburg aan de Burg. Grothestraat. De woningen zijn namelijk van het gas afgesloten. 
Ravensburger heeft naast heel veel legpuzzels met de mooiste afbeeldingen in allerlei formaten ook 3D Puzzels van bekende gebouwen zoals de toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Big Ben. Leuk om te maken én leuk als vakantieherinnering! Een aantal van de 3D Puzzels is zelfs voorzien van verlichting.
Advertorial
Het huis aan de Talmalaan 14 ligt hoger dan het straatniveau. De oprijlaan is een helling met trap. Wonen aan de voet van de Eng in een huis dat letterlijk hoog en droog is...
Inzet open fietsverbinding over landgoed
SOEST In de eerste negen maanden van dit jaar kreeg Nederland er al meer dan honderdduizend inwoners bij. Dat zijn er al bijna net zoveel als in heel 2018. Het grootste deel van die groei komt door de komst van immigranten, zo blijkt uit woensdag (30/10) bijgewerkte CBS-cijfers.
Advertorial
SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt...
SOEST Voorbijgangers zal het zijn opgevallen. De romp van De Windhond is voorzien van een, op het oog, witte verflaag. Het betreft hier overigens  een nieuwe huiskleur of -stijl van de molen, maar een beschermlaag, zeg maar een regenjas.
SOEST (ANP) Terwijl een besluit over het al dan niet afschaffen van de zomer- of wintertijd op zich laat wachten, wordt de klok dit weekeinde een uur teruggedraaid. In de nacht van zaterdag op zondag gaat om 3.00 uur de wintertijd in. Die geldt nu nog voor heel de Europese Unie, al had de Europese Commissie eigenlijk al van het systeem van...
Advertorial
SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester...
SOESTERBERG De krakers die zich hebben gevestigd in het pand van de voormalige Garage Plekkepoel hebben de naam van hun woongroep geschrapt. Die luidde 'Plekkepoel. In een reactie aan deze krant liet de familie al weten niet gelukkig te zijn met de naamkeuze, omdat ze niet in verband wil worden gebracht met de kraakgroep.
SOEST Afhankelijk van de wind heeft eens in de twee tot vijf jaar de zandwal in de Lange Duinen onderhoud nodig. De wal is ruim twintig jaar geleden aangelegd om te voorkomen dat het stuifzand zich steeds verder zou verplaatsen.