Overig

SOEST De politie in Soest heeft vrijdag tussen 19.30 en 20.30 uur een rollerbankcontrole uitgevoerd in de omgeving van het politiebureau in Soest. Twee automobilisten hebben een bekeuring gekregen. Dat meldt Politie Soest op Facebook. 
SOEST De politie heeft dinsdag ingegrepen in de Soester Duinen. Daarbij werd onder meer een crossmotor in beslag genomen.
Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...
SOEST Het leek zaterdagmiddag een eenvoudige klus voor de brandweer: het weghalen van een afgescheurde boomtak die voor een deel aan de stam was blijven hangen en voor een deel op de grond lag. Bij een inspectie bleek echter dat de boom helemaal verrot was. Daarom werd besloten hem compleet om te zagen. Daarvoor werd de hoogwerker ingezet.
SOEST Het is de laatste tijd vooral ’s avonds laat en ’s nachts onrustig in Soest. Schreeuwende jeugd en vaak zwaar vuurwerk zorgen voor overlast. Ook vernielingen komen voor. Het bewijs daarvan werd geleverd in de nacht van zondag op maandag toen enkele bushokjes het moesten ontgelden.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST Gemeenten en de Veiligheidsregio Utrecht VRU bespreken deze dagen of er maatregelen worden getroffen bij de Eem en op andere plekken waar het druk is geweest of kan worden. Op de oevers van de Eem brak op Hemelvaartsdag een massale vechtpartij uit.
SOEST De Soester Courant heeft beelden van één van de vechtpartijen die uitbraken, nadat jongeren vrij massaal Hemelvaartsdag en het mooie weer vierden aan de oevers van de Eem.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST Monteurs van energieleverancier Stedin moesten dinsdagmiddag naar Soest gestuurd worden om hun collega’s te hulp te schieten die daar aan ’t werk waren. Tijdens graafwerkzaamheden op de Willem de Zwijgerlaan hadden ze een gasleiding geraakt waardoor deze beschadigd raakte en er gas ontsnapte.
SOEST Voor de 26 gemeenten van de Veiligheidsregio Utrecht is het sinds 15 mei mogelijk gebruik te maken van de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van alle gemeenten in de regio.
SOEST De politie is zondagmiddag in Soest op zoek geweest naar een 5-jarig vermist jongetje. Daarbij werd onder meer Burgernet ingezet.