Rechtbank

SOEST Een 22-jarige man uit Zandvoort is door de rechtbank Midden-Nederland vrijgesproken van verkrachting en het stelen van spullen uit het huis van een vrouw in Soest. De rechtbank legt de man een taakstraf van 80 uur op voor het gebruik van de bankpas en de bankrekening van de vrouw voor criminele doeleinden.
SOEST Een 22-jarige man uit Zandvoort is door de rechtbank Midden-Nederland vrijgesproken van verkrachting en het stelen van spullen uit het huis van een vrouw in Soest. De rechtbank legt de man een taakstraf van 80 uur op voor het gebruik van de bankpas en de bankrekening van de vrouw voor criminele doeleinden.
Advertorial
SOEST Ingegroeide teennagels, likdoorns, eelt. Het zijn voetproblemen die doorgaans door de pedicure behandeld worden. Na een lockdown van bijna twee...
SOEST De rechtbank Midden-Nederland heeft maandag 20 januari vier mannen veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. De vier vervoerden vanuit een loods in Soest een grote hoeveelheid harddrugs. Het gaat om in ieder geval ruim 300 kilogram cocaïne en ruim 33 kilogram heroïne.
SOEST (ANP/JPU) Soester Bart B., die wordt verdacht van moord op zijn vriendin Miranda Zitman, heeft 116.000 euro van haar bankrekeningen gehaald. Dat vertelden de officieren van justitie donderdag tijdens de behandeling van de strafzaak tegen de 57-jarige partner van de kapster.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOESTERBERG (JPU) Een 49-jarige man uit Soesterberg is donderdag door de rechtbank in Utrecht naar het Pieter Baan Centrum (PBC) gestuurd. De Soesterberger kan zijn vriendin niet met rust laten. Hij weigert mee te werken aan onderzoeken en de rechtbank gelooft dat het PBC de enige plek is waar de man geholpen kan worden.
SOEST Binnen drie maanden moeten de bewoners van een bijgebouw aan de Lange Brinkweg in Soest het pand verlaten. Zo niet, dan gaat de boeteteller lopen met een maximum van 50.000 euro. Bovendien moeten alle woonvoorzieningen zoals sanitair worden verwijderd. Gebeurt dat niet, dan geldt ook daarvoor een boete die maximaal 50.000 euro bedraagt.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST 4,9 miljoen wordt van de gemeente geëist door de eigenaar van een villa tussen Soestduinen en Soesterberg. Die beweert dat de gemeente/burgemeester Rob Metz bewust een plan voor de bouw van zorgwoningen op zijn perceel hebben tegengehouden.
SOEST (JPU) Wegens brandstichting is een 59-jarige vrouw uit Soest donderdag door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot anderhalf jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk. De vrouw heeft brand gesticht in haar eigen flat aan de Van Goyenlaan in Soest.
SOEST Ruim twee jaar nadat het gebeurde, is een Soester (19) veroordeeld omdat hij iemand anders tegen diens hoofd had geschopt. De jongeman kreeg een voorwaardelijke jeugddetentie van één maand en moet 140 uur onbetaald werk verrichten. Een medeverdachte (20) kreeg 80 uur werkstraf. Dat bepaalde de rechtbank woensdag.