Sport

SOEST Vandaag worden weer nieuwe versoepelde corona-maatregelen van kracht en dat betekent onder meer dat de Damclub Baarn Soest weer kan dammen. ,,De damschijven gaan weer op het bord. We gaan weer gezellig dammen!"
SOEST (ANP) Als sportscholen woensdag de deuren weer openen, dan doen krachtsporters er verstandig aan hun trainingen met enig beleid te hervatten. ,,Na deze coronapauze van 3,5 maand ligt overbelasting al snel op de loer", waarschuwt Willem-Paul Wiertz, specialist topsport van het Kenniscentrum Sport & Bewegen in Ede. ,,De kans op...
Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...
SOEST Profclub FC Utrecht houdt in de maanden juli en augustus acht voetbalkampen in de regio. Een van de kampen is bij SO Soest.
SOEST Het coronavirus zorgde er ook voor dat er een streep ging door de avondvierdaagse. Maar er is nu een mogelijkheid om toch mee te doen aan de avondvierdaagse: de Avond4daagse – Home Edition. En je krijgt nog een medaille ook! 
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST De vijf voetbalverenigingen die Soest rijk is hebben dit keer door het coronavirus extra veel tijd gehad om de gelederen te versterken. SEC trok de meeste aandacht met een arsenaal aan SO Soest spelers die de oversteek maakten naar de ‘groene’ zijde van de Bosstraat.
BAARN/SOEST Hij was al een tijdje achter de schermen betrokken bij de club, maar nu is het officieel bekrachtigd door de ondertekening van het contract: Soester Bas Dreef is het nieuwe gezicht voor de selectie van sv Baarn.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST Hij stapt vrijdag om één uur 's nachts op de fiets en hoopt 's avonds rond half tien weer thuis te zijn. Martijn Hendriks gaat die dag een enorme uitdaging aan. In één dag fietst hij naar Soest Duitsland en weer terug.
SOEST Het EK voetbal zou vrijdag beginnen. Toptennissers banen zich normaliter een weg naar Wimbledon, terwijl wielrenners zich warmdraaien voor de Tour. 's Lands besten in allerlei takken van sport zouden onder de rook van de Olympische vlam hun sportieve hoogtepunt bereiken.
SOEST De KNVB heeft goede hoop dat de amateurvoetballers op tijd aan het nieuwe seizoen kunnen én mogen beginnen. De competities uit de tweede en derde divisie zullen echter wél later dan gepland starten.