Sport

SOEST Tafeltennisvereniging Overhees is aan de najaarscompetitie begonnen met grote ambities: de komst van Gerben de Radder (overgekomen van Hilversum) maakt de Soesters een stuk sterker dan vorig seizoen, waardoor Overhees mee kan doen in de titelstrijd in de derde klasse A van de afdeling Midden. Een kampioenschap en promotie naar de tweede...

SOEST Het is Abel Forger niet gelukt om met Oranje-16 de finaleronde van de Wintercup te bereiken. De Nederlandse tennistalenten werden in een sterke poule van acht ploegen derde, terwijl de nummers één en twee wel verder gaan in het toernooi.

Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...

SOEST Abel Forger is Nederlands kampioen tennisindoor geworden. De veertienjarige Soester deed dat in zijn leeftijdsklasse. Eerder dit jaar pakte hij buiten ook al de nationale titel.

SOEST Nog één wedstrijd en dan zit de eerste competitiehelft van de hockeyers er op. MHC Soest aast nog altijd op de eerste overwinning van dit seizoen. De kans dat dit zondag gaat gebeuren in de uitwedstrijd tegen middenmoter Nieuwegein is niet zo heel groot. Na de winterstop zal het moeten gebeuren.

Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...

SOEST Komend weekeinde hervatten de hockeyteams de competitie. Voor MHC Soest zijn er genoeg uitdagingen. De heren staan laatste en gaan er alles aan doen om zich te handhaven. De damesploeg is weer helemaal compleet en loert stiekem nog op de titel.

SOEST Zonder Gerben de Radder en de licht geblesseerde Ruben Immerzeel gingen de tafeltennissers van TTV Overhees op bezoek bij Woerden 4. Zonder deze kopmannen is Overhees een heel stuk minder sterk: 8-2 voor Woerden.

Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...

SOEST Nog altijd zonder de geblesseerde Ruben Immerzeel werd voor de derde opeenvolgende keer niet gewonnen door de tafeltennissers van TTV Overhees: 5-5 tegen VEV 2. Op de laatste speeldag zal de titel in de 3e klasse A moeten worden veiliggesteld.

SOEST 'Als je kampioen wordt, dan moet je het ook goed doen.' Met die gedachten begon SHOT aan de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen Gispen. De Soesters hadden aan vier punten voldoende om nu al kampioen te worden. Het werden er tien: 10-0.

SOEST De heren handballers van AutoSmeeing/BDC hebben zondag een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap, tegen de nummer twee van de ranglijst DSOV/VOS werd een opvallende overwinning geboekt.