Voetbal

ACHTERVELD Het groen-witte gezelschap van trainer Rein Westra stapte zaterdag trots van het veld. SEC had weliswaar van Achterveld met 3-0 verloren, maar had het de koploper niet makkelijk gemaakt. ,,Ik ben trots op mijn jongens'', vertelt Westra.
SOEST Zaterdag vierdeklasser 't Vliegdorp heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van trainer René Ribberink (60). De Soester tekent daarmee voor de vijfde club in zijn trainersloopbaan van ruim vijfentwintig jaar. 
Advertorial
BAARN Op de website van Dorsthuys Demmers is te lezen dat het restaurant het gezelligste van Baarn is. Tijdens de afgelopen week was het vooral boren,...
SOEST Hees heeft zich geplaatst voor de tweede bekerronde. De Soester ploeg deed dat ten koste van Elinkwijk. Het duel met de Utrechtse vierdeklasser werd door de derdeklasser met 3-2 gewonnen.
SOEST De meest verrassende uitslag van het afgelopen weekend is ongetwijfeld die van 't Vliegdorp. De ploeg van interim trainer Piet Sandbrink nam drie punten mee uit Naarden, waar NVC met 3-1 verslagen werd. VVZ'49 speelde een dramapartij en verloor. SO Soest bleef tegen Weesp ongeslagen en staat fier aankop.
Advertorial
SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt...
SOEST In een spectaculaire tweede helft heeft Hees in de laatste minuut de volle winst naar zich toegetrokken (3-2). Wie anders dan Dennis Schaap voltrok het vonnis over Olympia'25. ,,Ik sta in de spits om te scoren en valt hij dan in de laatste minuut, dan is hij extra lekker. Ja, echt heerlijk'', genoot de matchwinnaar na.
SOEST Opvallend was zaterdag de afwezigheid van trainer Raymond Lantinga. Zijn plaats op de bank bij 't Vliegdorp werd overgenomen door Hans de Weerd (74). Eerder in de week werd Lantinga meegedeeld dat een aantal spelers niet verder met hem wilde. Samen met assistent Piet Sandbrink staat De Weerd tot de winterstop voor de groep.
Advertorial
SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester...
SOEST Van de drie zaterdagvoetbalverenigingen die zaterdag actief waren op natuurgras is alleen Hees ongeschonden uit de strijd gekomen. De ploeg van coach Van Gardingen passeerde daardoor VVZ'49 op de ranglijst door een 'Engelse' pot tegen DOSC.
SOEST Een drieluik van wedstrijden van Soester voetbalclubs tegen 'aartsrivalen' uit Baarn was het zaterdag. Van de drie verenigingen uit Soest waren VVZ'49 en Hees daarin succesvol, terwijl 't Vliegdorp het onderspit moest delven.
SOEST ,,Ik hoop dat we deze wedstrijd kunnen wegstrepen als de slechtste wedstrijd van het seizoen'', mopperde John van Loen nog na. De coach van VVZ'49 zag zijn ploeg, nagenoeg de hele wedstrijd tegen de tien man van TOV, een dramatisch partij voetbal spelen.