Zorg

Woensdag 25 september is er weer een Café Doodgewoon. Specialist ouderengeneeskunde mevrouw Gea Anthonides en Soester huisarts de heer Leo Weusten behandelen het thema ‘Euthanasie en Wilsverklaring’. De opzet van de bijeenkomst is zowel informatief als interactief. 

Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...

SOEST- Op woensdag 25 september 2019 organiseert stichting ELZIS wederom Café Doodgewoon. 

SOEST Vintura uit Baarn was vrijdag met 25 medewerkers te gast bij Lyvore aan het Dalplein. Daar beleefden zij met de bewoners van de zorginstelling een bijzondere ochtend. Taarten bakken, rondrijden in een Riksja en een goed gesprek.

Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...

SOEST - Vanaf 1 april 2019 zijn gemeente en ELZIS (Eerste Lijn Zorg In Soest) gestart met een gezamenlijke spreekuur voor kinderen en jongeren met het vermoeden van ADHD. Op woensdagavond 9 oktober 2019 wordt een tweede informatiebijeenkomst gehouden.

AANKONDIGING

Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...

SOEST De gemeente zet op zondag 10 november mantelzorgers in het zonnetje. Op de Dag van de Mantelzorg kunnen zij 's avonds naar een theatervoorstelling in De Speeldoos in Baarn. Het Myosotis Theater speelt speciaal voor mantelzorgers de voorstelling 'Hart en Ziel'. Daarna treedt de Leusdense jazzzangeres op.

NIJKERK Een groep van 370 volwassenen in de gemeente Soest betaalde vorig jaar minimaal zes maanden geen premie voor de zorgverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van LocalFocus. In Soest staat daarmee 1,0 procent van alle volwassenen te boek als wanbetaler.

De Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en haar beroepsverenigingen organiseren jaarlijks de Week van de Vaktherapie. Dit jaar is dat van 11 tot 17 november.