Zorg

SOEST Het aantal positief geteste mensen met corona in de gemeente Soest blijft oplopen. Volgens het RIVM zijn er nu 28 mensen positief getest op corona in Soest, 5 meer dan gisteren. Dat bleek vrijdagmiddag uit de nieuwste cijfers.
SOEST In de enorme stroom aan artikelen over het coronavirus is veel behoefte aan extra context en duiding. Bij veel lezers leven vragen over wat wel en niet mag en wat de stand van zaken is.Wij hebben beschikbare informatie van bijvoorbeeld het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Rijksoverheid voor je op een rijtje gezet. 
Advertorial
SOEST Ingegroeide teennagels, likdoorns, eelt. Het zijn voetproblemen die doorgaans door de pedicure behandeld worden. Na een lockdown van bijna twee...
SOEST In Soest zijn inmiddels 23 mensen ernstig ziek geworden van het coronavirus. Gisteren meldde het RIVM in nog 45,5 inwoners per 100.000 die met ernstige klachten positief testten; in totaal 21 personen.
SOEST In totaal 21 personen zijn ernstig ziek geworden van het coronavirus in Soest. Dat is een lichte stijging ten opzicht van gisteren, toen meldde het RIVM 43,3 ernstig zieken per 100.000 inwoners, dus 20 personen in Soest.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST (ANP) De verspreiding van het coronavirus in Nederland lijkt af te remmen. Die voorzichtige positieve prognose sprak Jaap van Dissel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag uit in de Tweede Kamer.
SOEST De verpleeghuizen en woonzorglocaties zijn ook in Soest gesloten voor publiek. Op de vijf locaties van Lyvore wordt geprobeerd de bewoners het nieuwe leven zo aangenaam mogelijk te maken met allerlei alternatieven. Besmettingen zijn hier overigens nog niet vastgesteld.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST Hospice De Luwte heeft noodgedwongen een tijdelijke patiëntenstop ingevoerd. Dat heeft directeur Marja van der Vorst dinsdagmiddag meegedeeld. ,,We hebben in Hospice De Luwte te maken gehad met het coronavirus; twee medewerkers bleken besmet."
SOEST Het aantal coronabesmettingen in Soest is toegenomen. Volgens het RIVM zijn er nu 43,3 per 100.000 inwoners besmet. Dit betekent dat in totaal 20 inwoners van Soest het virus onder de leden hebben. 
SOEST Ook Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) neemt per direct een aantal extra maatregelen wegens de recente ontwikkelingen rond het coronavirus.