Deel je nieuws

2e plek voor dansteam the beatkids!!

afgelopen zondag mochten alle demoteams van dansschool m-beat stralen in het schaffelaar theater in barneveld. Het wedstrijd seizoen voor de dansschool ging daarmee van start.

Lezersavond met Noor van Haaften

Op woensdag 29 januari is er een lezersavond met Noor van Haaften in boekhandel De Fakkel. Aan de hand van verschillende boeken die ze geschreven heeft, vertelt onze Soester plaatsgenoot hoe ze tot schrijven is gekomen en welke boodschap zij daarmee wil doorgeven.

Lezersavond met Noor van Haaften

Op woensdag 29 januari is er een lezersavond met Noor van Haaften in boekhandel De Fakkel.  Aan de hand van verschillende boeken die ze geschreven heeft, vertelt onze Soester plaatsgenoot hoe ze tot schrijven is gekomen en welke boodschap zij daarmee wil doorgeven.

Auto Smeeing tot en met 2023 hoofdsponsor SO Soest

SOEST - Het bestuur en de sponsorcommissie en directeur Robert Smeeing van Yourlease/Auto Smeeing zijn deze week overeengekomen om het hoofdsponsorcontract te verlengen tot en met het seizoen 2022/2023.

Activiteiten De Klarinet

AGENDA VASTE ACTIVITEITEN

Pannenkoeken, maaltijd, bingo De Klarinet

Vrijdag 31 januari: Pannenkoeken inloop De Klarinet Komt U ook gezellig eten? U bent welkom tussen 12.30 en 14.30 uur. U heeft dan de keuze uit de volgende pannenkoeken: naturel € 1,85 contant, € 1,66 met easybadge of pin met spek, kaas € 2,00 contant € 1,80 met easybadge of pin

Orgel en dwarsfluit in De Open Hof

Fluit en orgel in De Open Hof

Jubileumvoorstelling Animato

20:00-22:00 Jubileumvoorstelling accordeonvereniging Animato. Met medewerking van vereniging Apollo uit Utrecht en band Musamis uit Soest. 8 Euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren t/m 15 jaar. Zie ook: animatosoest.nl

aflasten van ontmoeting kunstnaar expositie de open hof

Zaterdagochtend 18 januari, kan de geplande ontmoeting met Magdalena de Coninck helaas niet doorgaan i.v.b. met een begrafenisdienst.

Helaas is het ook niet mogelijk deze ochtend de expositie te bezoeken.

 

Druk bezochte doemiddag op de Waldheim-mavo

Woensdag 15 januari 2020 bezochten meer dan 200 basisschoolleerlingen uit de regio de doemiddag op de Waldheim-mavo in Baarn om een middag creatief en actief bezig te zijn. De doemiddag was daarmee ook dit jaar weer een succes.
 

Pagina's