Deel je nieuws

"Weinig noten (?)' DOKconcert Oude Kerk

Op zondag 12 juli begint om 15.30 uur in de Oude Kerk te Soest een prachtig orgelconcert. Gonny van der Maten, cantor-organist van genoemde kerk, speelt werken van o.a. J.B. Bach, J. Alain, J. Pachelbel, H. Distler, A. Pärt en tenslotte van J.S. Bach.

De Waterinkschool is goed bezig

Op de Waterinkschool wordt hard gewerkt om het goede onderwijs dat er aan de kinderen wordt gegeven nog meer af te stemmen op wat de school wil uitstralen; er zijn voor de kinderen! Gelukkig is alles weer opgestart. Zo zijn de afgelopen weken de Technieklessen in de Werkplaats weer begonnen.

Start 2 Sakte

Op donderdag 11 juni begint weer het skeeler-instap-programma Start 2 Skate! Een initiatief van Schaats- en Skeelervereniging Eemland, waarbij beginnende skeeleraars, of skeeleraars met enige ervaring werken aan hun techniek en conditie op de skeelers.

Yourlease/HV Eemland heeft eerste aanwinst binnen

Stephan van Miltenburg van Nieuwegein naar Yourlease/HV Eemland

 

‘Camera’s en deurbelcamera’s schrikken inbrekers af’

In de afgelopen maanden, met veel thuiswerkende mensen, zijn er veel minder inbraken gepleegd. De politie spreekt over tientallen procenten minder. Inbrekers willen namelijk niet het risico lopen betrapt te worden.

Vrachtwagens rijden af en aan bij sportvelden Bosstraat

De voetbalvelden aan de Bosstraat worden momenteel flink onder handen genomen. Het hoofdveld van SEC en veld 2 van SO Soest worden getransformeerd tot een kunstgrasveld. Veld 2 van SEC wordt een hockeyveld.

Yogastudio Soest geeft lessen in duinen en op het gras

Leerlingen van Yogastudio Soest zijn blij dat ze weer bij elkaar kunnen komen voor hun wekelijkse yogales.

Yoga in de buitenlucht!

Betsie Smeerdijk is op 19 mei gestart met yogalessen in de buitenlucht. In haar yogacentrum is er niet genoeg ruimte om op 1,5 meter van elkaar de les te volgen. Eén van haar deelnemers bood haar tuin aan voor de yogalessen. En binnen één dag wat het geregeld.

POS: "college maakt inwoners monddood"

SOESTERBERG – Veel inspanning ten spijt is het de fractie van POS niet gelukt om een debat op de agenda van de gemeenteraad te krijgen over het proces naar besluitvorming voor een nieuw bestemmingsplan voor landgoed de Oude Tempel.

Pagina's