Deel je nieuws

CONTACTCIRKEL RODE KRUIS SOEST–BAARN

Het Rode Kruis afdeling Soest-Baarn geeft degenen die daaraan behoefte hebben de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een Contactcirkel. 

Deze Contactcirkel bestaat uit een aantal personen die, aangestuurd door het Rode Kruis, elkaar dagelijks bellen.

Verkoop en koop 2e hands kleding

Nieuw sinds deze zomer zijn de mini-rommelmarkten die eens in de paar weken worden gehouden in SWOS ontmoetingscentrum Soesterberg. Per keer worden deze aangekondigd en elke markt heeft een speciaal product dat in de verkoop komt.

Muzikale middag met zangduo The Lady’s

Senioren kunnen hun weekend vrolijk beginnen op vrijdag 4 oktober als 2 zingende dames optreden in SWOS ontmoetingscentrum Soesterberg. Het is de afsluiting van de Week tegen Eenzaamheid, dus we nodigen u van harte uit om lekker te komen genieten van een fijne middag met leeftijdgenoten.

Verkoop breiclub

Elke dinsdagochtend is er een gezellige brei-soos voor dames in het ontmoetingscentrum Soesterberg aan het Dorpsplein 18. Vanaf 10 uur kunt u met uw haak- brei- borduur of ander werkje binnen komen en al kletsend er een leuk stukje aan werken.

La Vuelta Holanda Bijeenkomst in de Proloog, Amerongen

In De Proloog in Amerongen wordt op maandagavond 30 september een bijeenkomst gehouden over La Vuelta Holanda.

bent u geschikt voor groepswonen

Is groepswonen een commune? Nee, een commune is het zeker niet. Het is wel een soms gehoorde reactie als je over groepswonen van ouderen praat. Het gaat verder dan alleen huisvesting. Het vraagt om een andere instelling.

Instuif

Drankje, hapje & gezelligheid voor huidige en eventueel toekomstige bewoners. De kans om te kijken if groepswonen iets voor u is. Leeftijd aanmelding 50 tot 70 jaar. Kom gezellig langs voor meer informatie. Ook te volgen op Facebook.

Estafettemeiden negende van Nederland

Afgelopen zondag stond in Eindhoven de NK estafette op het programma. In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion kwamen de beste clubteams per leeftijdscategorie aan de start.

Soester pupillen AV Pijnenburg doen goede zaken in finale baanwedstrijd

Zaterdag was de finale van de baancompetitie van de regio Flevoland en Utrecht. Daar deden diverse pupillen aan mee van AV Pijnenburg. 

Bij de meisjes D pupillen won AV Pijnenburg als ploeg de 6e plaats. 

Écoutez steunt de Week tegen de Eenzaamheid

Van 1 t/m 8 oktober a.s. is het de Week tegen de Eenzaamheid. Écoutez, met vestigingen in Soest, Baarn en Bunschoten-Spakenburg, steunt dit initiatief met een gezellige koffietafel op dinsdagmiddag 1 oktober in de winkel in Baarn. Iedereen is welkom.

Pagina's