• Joëlle Kelderman

Alle SGWB-Avondvierdaagsetochten afgelast

SOEST De avondvierdaagse in Soest (25 tot en met 28 mei) en die in Soesterberg (9 tot en met 12 juni) zijn afgelast. Het SGWB bestuur heeft contact gezocht en gehad met het RIVM over een advies. De huidige maatregelen zijn afgekondigd tot 6 april 2020. De verwachting is dat deze termijn zal worden verlengd.

Dit wordt mede onderschreven door premier Rutte bij de benoeming van een nieuwe minister en aangegeven dat de intensieve strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus eveneens drie maanden in beslag neemt. Omdat de SGWB Avondvierdaagse organisaties allen volop in voorbereiding zijn om een succesvolle SGWB Avondvierdaagse te organiseren, ,,zijn wij als SGWB bestuur van mening dat de gezondheid van de vrijwilligers en deelnemers voorop staat. Uiteraard willen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen jegens de zwakkere in onze samenleving.

Gezien bovenstaande heeft het bestuur van de SGWB in samenspraak met het crisisteam besloten om alle SGWB Avondvierdaagse wandeltochten voor 2020 te annuleren.

Label:

Coronavirus