• Archief BDUmedia

Gemeente zet mantelzorgers in het zonnetje

SOEST Mantelzorgers uit Soest en Soesterberg worden zaterdagavond 10 november in het zonnetje gezet. De hele dag is het de Dag van de Mantelzorg, een landelijke actiedag om mantelzorgers te laten merken hoezeer zij gewaardeerd worden. 

,,Samen met zorg- en welzijnspartners bieden we mantelzorgers binnen onze gemeente een mooi avondprogramma. Het programma start vanaf 17.30 uur en staat geheel in het teken van ontspanning, inspiratie en ontmoeting'', aldus de gemeente Soest in een persbericht.

De avond bij The Partyfactory in Soest begint informeel met een drankje en een diner, gevolgd door de theatervoorstelling 'Overeind' door theatergroep Bint. Een voorstelling over mantelzorg en alles wat daarbij komt kijken. Van de mooie tot minder mooie momenten. We praten na onder het genot van een drankje en de avond eindigt rond 21.30 uur. Wethouder Liesa van Aalst hoopt, dat samen met haar, zoveel mogelijk mantelzorgers binnen onze gemeente aanwezig zijn en kunnen genieten van deze avond.

,,Bent u mantelzorger in Soest of Soesterberg? Dan kunt u zich tot en met 1 november aanmelden voor de avond via www.zorgzaamsoest.nl/dagvandemantelzorg of via het steunpunt mantelzorg: 035 - 60 93 411. Er is plaats voor maximaal 130 personen.''