• Eempers

Groot forensisch onderzoek bij woning in Soest

SOEST In en rond een woning aan de Lange Brinkweg in Soest is de politie bezig met een groot forensisch onderzoek. Dit in verband met een vermissingszaak. Volgens omwonenden zou het gaan om de bewoonster van het huis en is onduidelijk hoe lang zij al vermist is.

Dinsdagochtend werd in de zaak een 56-jarige man aangehouden. Of de aangehouden verdachte ook op het adres woont, kon de politie niet bevestigen. 

KAPSALON Medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut in witte pakken doen in en rond de dubbele woning nog altijd onderzoek. Volgens omwonenden had de bewoonster een kapsalon aan huis en had zij ook een vestiging in Amsterdam. Waar de vrouw zich op dit moment bevindt, is nog volledig onduidelijk.

ONDERZOEK Dinsdagochtend werd bekend dat een groot forensisch onderzoek gaande was aan de Lange Brinkweg in Soest. Volgens een getuige startte het onderzoek al in de nacht van maandag op dinsdag. Voor het huis werd een container van de Forensische Opsporing geplaatst. In verband met het onderzoek is de weg tussen de Korte Middelwijkstraat en de Kruisweg/Schans afgesloten voor verkeer.