• Ondanks dit brede team zijn er volgens de organisatie te weinig vrijwilligers voor de SamenLoop voor Hoop.

    Samenloop voor Hoop - Soest

SamenLoop voor Hoop uitgesteld tot 2021

SOEST De organisatoren voor het evenement SamenLoop voor Hoop hebben het evenement een jaar uitgesteld. Het was  de bedoeling dat de Samenloop voor Hoop op 15 en 16 mei van dit jaar op evenemententerrein De Eng zou worden gehouden.

,,Het is helaas niet gelukt om alle voorbereidingen te treffen en alle vrijwilligers te activeren die nodig zijn voor een kwalitatief goede SamenLoop in 2020", zegt de organisatie in een verklaring.
Ze heeft daarom besloten om de SamenLoop een jaar uit te stellen. ,,Wij denken aan een weekend in mei/juni 2021. Momenteel wordt gezocht naar een geschikte locatie. Het reeds betaalde inschrijfgeld en de donaties worden gereserveerd voor deze SamenLoop."

Aan de vrijwilligers laat het bestuur weten: ,,We kunnen ons voorstellen dat je als betrokkene teleurgesteld bent. Misschien heb je het gevoel dat je inspanningen voor niets zijn geweest, maar dat is zeker niet het geval. Met jouw inzet voor SamenLoop voor Hoop Soest heb je een belangrijke bijdrage geleverd aan het ideaal van KWF: een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker."

SamenLoop voor Hoop is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om het evenement volgend jaar te laten plaatsvinden. De website van de SamenLoop voor Hoop Soest is voorlopig offline. Maar informatie wordt gedeeld via de Facebookpagina en voor vragen en aanmelden als vrijwilliger kan men terecht via bestuur.samenloopsoest@gmail.com.