• Saxofonist Arno Bornkamp

    Concertpodium Soest

Saxofonist Arno Bornkamp komt naar Soestduinen

SOESTDUINEN De saxofonist Arno Bornkamp geeft 16 februari een concert bij het Concertpodium Soest in het Hilton Royal Parc. Dit doet hij samen met zestien leerlingen uit zijn saxofoonklas. 

Bornkamp is actief in de saxofoonwereld en de klassieke muziekwereld. Concertpodium Soest kijkt uit naar zijn komst: ,,Bijna 40 jaar lang heeft hij de muziekwereld verbaasd met zijn energieke en stijvolle interpretaties, vol lyriek en met uitzonderlijke passie. Hij gelooft in de saxofoon als een instrument met een oneindige hoeveelheid nuance en kleuren, die de menselijke ziel weerspiegelt met al zijn schakeringen van licht en donker. Bornkamp is een natuurlijke verteller van verhalen op zijn instrument en biedt een zeer persoonlijke kijk op zijn interpretaties van alle muziek die hij speelt.'' 

Het programma omvat: Octet by Jun Nagao, Ma ma're lÓye by Maurice Ravel, Devil's Rag by Jean Matitia en Pictures at the exhibition by Modest Mussorgski.

JONGEREN Het zogeheten 'meester/gezellen concert' heeft een speciaal arrangement voor jongeren tot 18 jaar, zij betalen per persoon 2,50 euro. ,,Het arrangement geldt uitsluitend voor dit concert om jongeren jongeren kennis te laten maken met de speciale manier van les krijgen van Arno Bornkamp'', zegt het Concertpodium Soest. Reguliere kaarten zijn 19,50 euro en te koop via de website. 

Het concert is op zondag 16 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met Arno en zijn leerlingen. Het adres is Van Weerden Poelmanweg 4-6 in Soestduinen.