• Ravensburger

BDUmedia-lezersactie: Maak kans op een 3D Puzzel van Ravensburger

Ravensburger heeft naast heel veel legpuzzels met de mooiste afbeeldingen in allerlei formaten ook 3D Puzzels van bekende gebouwen zoals de toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Big Ben. Leuk om te maken én leuk als vakantieherinnering! Een aantal van de 3D Puzzels is zelfs voorzien van verlichting.

Voor alle autoliefhebbers heeft Ravensburger ook de bekende VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen, als 3D puzzel nagemaakt. Of heb je een zwak voor de populaire Porsche 911R? Ook deze kun je nu als puzzel maken. Ga je liever voor de bekende Londense rode dubbeldekker bus? Met de (buigzame) puzzelstukjes, die perfect in elkaar passen, maak je samen met de extra accessoires een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Klaar? Je kunt de dubbeldekker bus ook gebruiken als pennenbak op je bureau.

Voor meer informatie: kijk op www.ravensburger.nl.


BDU-lezersactie
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers worden 10 x 3D Puzzel van de bekende Londense rode dubbeldekker bus verloot. Volg hiervoor de stappen 1 en 2. 

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief >>

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op een GRATIS 3 D puzzel >> 

De winnaars worden maandag 25 november 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op gratis 3 D puzzel.


Prijs en verkrijgbaarheid
De legpuzzels van Ravensburger (500 – 3000 stukjes) variëren in prijs van € 12,99 tot € 39,99. De legpuzzels uit de serie ‘Cities of the World’ hebben allemaal een prijs van € 16,99. Ook de Disney slechteriken uit de serie Villainous hebben stuk voor stuk een prijs van € 16,99. De 3D puzzels van Ravensburger variëren in prijs van € 9,99 tot € 54,90. Alle producten zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.