• Max en directeur Dick De Groot van Be Yourself Music bij de ondertekening van de platen deal in Gorinchem.

    PR

Max Vermeulen tekent platencontract bij Be Yourself Music

SOEST Van jongs af aan heeft de in Soest opgegroeide Max Vermeulen (19) een grote passie voor muziek. Vanaf zijn 12de timmert hij als dj en producer al aan de weg. Onlangs tekende hij een contract bij Be Yourself Music.

Zijn doel is de wereld inspireren met zijn muziek. Vermeulen begon met draaien op feesten in Soest en Baarn in Cabrio, Artishock, de Lindenhof, de Karsenboom en in 't Spant in Bussum. Al snel draaide hij in clubs en op festivals in binnen- en buitenland en bracht hij zijn eigen muziek uit. Het afgelopen jaar draaide hij onder andere in AFAS Life, op het Amsterdam Dance Event (ADE), het Vogelvrijfestival en in Club NL op Mallorca. Ook deze maand is hij te vinden op het ADE.

Op dit moment zit Max in het laatste jaar van de Herman Brood Academie en werkt hij vanuit zijn studio in Hilversum keihard aan het produceren van nieuwe nummers in het genre Electronic Pop. Vermeulen is onwijs blij met het platencontract met Be Yourself Music. ,,Dat biedt de mogelijkheid nog meer mensen met mijn muziek te bereiken en samen te werken met andere artiesten en muzikanten." Het label heeft met namen gewerkt zoals Bakermat, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Wildstylez, D-Wayne en nog veel meer.

Meer over Max: www.djmaxvermeulen.com.