• Bryan Ferry trapt volgend jaar af op Royal Park Live.

    ANP/CYRIL ZINGARO

Royal Park Live: nieuwe kans in 2021

SOEST/BAARN Corona zette dit jaar een streep door Royal Park Live, maar Agents After All (AAA) heeft vrijwel het volledige programma naar volgend jaar verschoven. In de eerste twee weekenden van juli 2021 staan concerten op het programma van onder anderen Bryan Ferry, De Dijk, Jamie Cullum, Van Morrison en Racoon.

Racoon kwam dit jaar wel naar Paleis Soestdijk. De band gaf zondag een concert vanuit de stuckamer dat via een live-stream was te volgen. Volgend jaar treden de artiesten - corona en weder dienende - weer gewoon in de paleistuin op. De kaartverkoop loopt nu al via www.royalparklive.nl.

NILE RODGERS De organisatie is blij dat ze de namen die voor de editie van dit jaar gepland stonden, hebben kunnen doorzetten naar volgend jaar. Met Nile Rodgers & CHIC is de organisatie nog in gesprek om een datum in 2021 te vinden. Die act zou dit jaar ook te zien zijn geweest.

VAN MORRISON Het programma voor volgend jaar, voor zover nu bekend, begint op donderdag 1 juli met Bryan Ferry. De Dijk en Paul de Munnink en Van Dik Hout komen zaterdag 3 juli spelen. Jamie Cullum treedt op zondag 4 juli op, Racoon op vrijdag 9 juli. Op zaterdag 10 juli is het smullen voor de fans van Van Morrison.

Royal Park Live vond ook afgelopen jaren plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Toen gaven onder anderen Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, BLØF, Racoon en Anouk uitverkochte concerten.

Voor meer informatie over de concerten: www.royalparklive.nl.