• Eempers

Vanaf donderdag inschrijven Avondvierdaagse Soesterberg

SOESTERBERG Mensen die willen meedoen aan de Avondvierdaagse in Soesterberg (21-24 mei) kunnen zich vanaf donderdag 16 mei inschrijven. Die dag kunnen ze tussen 19:00 en 20:00 uur terecht bij de voetbalvereniging 't Vliegdorp. Inschrijven is ook nog mogelijk op de eerste wandelavond, dinsdag 21 mei, van 17:30 tot 18:00 uur.

Het is de 65e editie van dit jaarlijkse wandelevenement in Soesterberg. De start is elke dag bij 't Vliegdorp aan de Kerklaan. De wandelaars in groepen beginnen op dinsdag 21 mei om 18:00 uur aan de eerste van de tien kilometer, evenals de individuele lopers. Een kwartier later volgen de groepen voor de vijf kilometer.

Op de laatste avond, vrijdag 24 mei, gaan alle deelnemers om 18:30 uur tegelijk van start vanaf het voetbalcomplex. De intocht begint om 20:00 uur op de Richelleweg naar het eindpunt bij 't Vliegdorp. Daar worden de wandelaars en degenen die hen komen huldigen opgewacht met muziek, onder meer door de blaaskapel De Valkenier uit Lelystad. Voor de kinderen is er een springkussen.