• De winnende foto van vorig jaar.

    Sandra Rijfers

Win prijzen in de Soester Courant Zomerfotowedstrijd

SOEST Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Soester Courant. Dit jaar zijn er waardebonnen te verdienen te winnen, aangeboden door Tuincentrum 't Vaarderhoogt, in samenwerking met BDU.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken.

De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.soestercourant.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaars te bepalen, die dankzij 't Vaarderhoogt langs mogen komen om in ruil voor de gewonnen waardebon iets moois mee naar huis te nemen.

Een zomerfoto inzenden kan via deze pagina.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's in een hoge resolutie (JPG-bestand van minimaal 750 kb) aanleveren.
- Vermeld waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur.
- De fotograaf moet zelf de foto inzenden of toestemming hebben gegeven.

U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Na het succes van vorig jaar houdt de Leusder Krant weer een zomerfotowedstrijd. In 2018 werden tientallen foto's ingezonden. Van overal ter wereld, maar ook van dichtbij huis. De winnende foto van toen maakte Sandra Rijfers, van kinderen die in de Lange Duinen met zand spelen.''
Meer over de wedstrijd is hier te vinden.