• BDU Media
  • BDU Media

[Advertorial] Uw Slager Marco Veenema heeft heerlijke stunts

SOEST Naast de inmiddels onvermijdelijke pompje ‘desinfecteer’ en flesjes handgel, hygiëne is vooral bij een slagerij belangrijk, zijn de oorkondes en bekers een eycatcher in de winkel van Uw Slager Marco Veenema aan de Tamboerijn. De oorkondes en bekers herinneren aan de jongste prijzenregen die Uw Slager Marco Veenema mocht vieren.

Prijzen die Veenema de afgelopen jaren mocht ontvangen door vakjury’s die overtuigd raakten van het vakmanschap van de slager uit Soest. In 2017, het jaar dat Marco de slagerij aan de Tamboerijn opende, werd hij gespecialiseerd Livar Specialist en opende hij de Meat & Meals keuken. Het jaar hierna werd zijn rookworst beloond met goud en datzelfde eremetaal haalde hij in 2019 met zijn Livar beenham, grillworst kaas, filet americain en slagersleverworst. Als kroon op zijn carrière tot nu toe werd hij dit jaar Nederlands Kampioen grillworst bij een Europese vakwedstrijd.

Maak de lekkerste steak van Soest en win een Grizzly Compact

Marco Veenema is nuchter en zegt met een knik naar de prijzen: ,,Hartstikke mooi als vakmensen mijn ambachtelijk bereide producten waarderen en belonen, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de klanten onze producten ook lekker vinden. Tot nu gaat dat prima overigens. Ik ben nu drie jaar actief hier in Soest en ondertussen zijn we aan elkaar gewend hier aan de Tamboerijn.”

BBQ-SEIZOEN De langste dag deze week, dat betekent dat de zomer officieel haar intrede doet. ,,Het jaar 2020 kan best nog wel leuk worden”, zegt Marco. ,,Zomer is barbecue en daar hebben wij toevallig mooie stukken vlees voor. Een perfecte côte de boeuf, een malse procureur, verschillende stukken die echt passen bij deze tijd van het jaar. Daarnaast hebben wij de Chef’s BBQ Selection; verschillende culinaire barbecuegerechtjes in een handige aluminium schaaltje. Zeer gevarieerd en gemakkelijk, zet de bakjes een kwartier op een afgedekte barbecue en klaar is het gerecht. We hebben verschillende gerechten zoals warme BBQ Beenham, Mini Kipsaté en Pulled Chicken.”

LEKKERSTE STEAK VAN SOEST Marco Veenema is nooit vies van een stunt. Met de introductie van het BBQ-seizoen stelt hij een Grizzly Compact Barbecue ter waarde van € 399 beschikbaar. Degene die de mooiste steak klaarmaakt kan deze winnen. ,,Bestel online via onze website je steak, maak hem schitterend klaar, maak een foto en zet deze op onze Facebook-pagina. Deze actie is voor de hele maand juni. Iedereen die meedoet ontvangt bovendien het BBQ-inspiratieboek ‘High and Fast, Low and Slow’ dat bomvol staat met leuke recepten.”

MAALTIJDEN De prijswinnende producten en de barbecue-mogelijkheden zijn een fractie van de keuze aan ambachtelijk bereide producten. Zo verkoopt Marco gourmetschotels, borrel- en tapashapjes en verse kant- en klaarmaaltijden in verschillende porties, van verschillende keukens en tegen een betaalbare prijs.

WEBSHOP In deze tijden van afstand houden blijven sommige mensen liever thuis. Daarom heeft Veenema een bezorgservice in het leven geroepen. ,,Onze producten en maaltijden zijn via onze website https://veenema.uw-slager.nl/ te kiezen en te bestellen. Wij bezorgen vervolgens aan huis. Betalen kan per pin of vooraf met een betaalverzoek ook wel bekend als ‘tikkie’. Zo kan iedereen in Soest van onze heerlijke producten genieten.”

Uw Slager Marco Veenema
Tamboerijn 17
info@veenema.uw-slager.nl
veenema.uw-slager.nl
Tel. 035-6022464