• Buijs Regiomakelaars

Buijs Regiomakelaars neemt JSR Makelaars over

SOEST Buijs Regiomakelaars was al actief voor de regio Amersfoort, Soest en directe omgeving, maar dat werkgebied is per genoemde datum aanzienlijk uitgebreid door de overname van De Jong Strankinga Ronk Makelaars, ook wel bekend als JSR Makelaars. Het overgenomen makelaarskantoor is al zeventig jaar actief in de regio 't Gooi, Eemland en Vechtstreek en heeft kantoren in Hilversum en Blaricum.

De overname van JSR Makelaars door Buijs Regiomakelaars brengt volgens eigenaar Onno Buijs het beste van twee werelden samen: ,,Wij kennen de directeuren Willem Koetsveld en Johan Honderd al jarenlang als professionele en gedreven collega's met een groot netwerk en een gevarieerde portefeuille. Door de overname van JSR Makelaars krijgen wij een goede aansluiting op het (exclusieve) woningensegment in 't Gooi."

De acht medewerkers van de kantoren van JSR Makelaars in Hilversum en Blaricum komen bij Buijs Regiomakelaars in dienst, meldt het bedrijf. Willem Koetsveld en Johan Honderd blijven actief voor respectievelijk de kantoren Blaricum en Hilversum.