• Gabrielle Velo (links) en Sudi Broertjes in actie: ,,Je wordt niet afgerekend op wat je doet, maar gemotiveerd in wat je wilt bereiken. -

    Peter Beijer

Effectieve training bij JoyStreet

Advertorial

SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt humeur en dan moeten de sportlessen nog beginnen. Het duo, sinds april van dit jaar in Soest actief met JoyStreet Sports, heeft passie voor sport, fit worden en fit blijven. En dat dan ook op een plezierige en persoonlijke wijze.

Peter Beijer

,,Ieder persoon heeft een eigen benadering en een eigen trainingsplan. Wij luisteren naar het verhaal en passen onze kennis en kunde toe om de doelstelling te halen."

FIT EN VITAAL De oefenzaal op de tweede verdieping van het pand aan de Soesterbergestraat 61-5 (achter reisbureau Hagen) is zeer ruim. Hier kunnen de nodige oefeningen gedaan worden om fit en vitaal te worden. Bewegen kan op allerlei manieren. Zo wordt er training gegeven in dans (zoals Zumba), Pilates, yoga, V-barre en boksen.

UITLAATKLEP Sudi Broertjes werkt sinds 2001 in de sport. ,,Sport is voor mij niet alleen bewegen; het is een uitlaatklep, een sociale plek, een grensverleggend iets waar je niet wordt afgerekend op wat je doet, maar juist wordt gemotiveerd in wat je wilt bereiken. Bij JoyStreet Sports word je blij, dat is vooral het streven. Met ons concept willen we dat iedereen die in beweging wil komen ook in beweging kán komen. Wij kunnen training geven aan groepen tot twintig mensen, maar wij komen ook in actie als personal trainer voor individuele personen."

ERVARING Gabrielle Velo heeft ruime ervaring als fitnesscoach, groepslesdocent en leidinggevende in de sport. ,,Na de intakegesprekken stemmen wij het type training af. Onze aanpak is voor iedereen. Ook mensen die moeite hebben met bewegen zullen merken dat er resultaat komt. Wie wil dat nu niet: een beter en degelijk leven en fit en vitaal de toekomst in gaan."

PERSONAL TRAINING Sudi: ,,Personal training is een investering in jezelf. Fit worden om van die blessure te herstellen, of om je lijf strakker te maken. Overtollige kilo's kwijtraken. Allemaal heel persoonlijk. Daarom moeten onze lessen ook maatwerk zijn. JoyStreet biedt personal training in drie vormen. Personal training kan gegeven worden per individu, aan een duo of bij mensen thuis in hun eigen omgeving. Wij denken vooral in mogelijkheden, dus ook voor mensen die weinig vertrouwen hebben in hun eigen lichaam. Zo hebben wij de cursus 'Begin met Bewegen'. Een oefenperiode van tien weken waarin wij langzaam maar zeker de fitheid en vitaliteit uitbouwen met onder meer Zumba, boksen en body en mind. Het is ook mogelijk om losse lessen te volgen, bijvoorbeeld voor yoga of om een 10-lessenkaart aan te schaffen. Niets moet en veel kan bij ons."

COMFORTABEL Gabrielle: ,,De basis van de lessen is dat men zich comfortabel en prettig voelt en wij de mensen door de opstartfase heen helpen. In deze prachtige ruimte hier in Soest hebben wij daar alle faciliteiten voor. Personal training is absoluut niet exclusief voor mensen met veel geld, die geen zin hebben om naar de sportschool te komen. Integendeel! Personal training is voor iedereen die een doel wil bereiken en daarvoor een programma op maat en persoonlijke begeleiding zoekt. Onze diensten zijn flexibel. Zoals gezegd: we denken in mogelijkheden en niet in verplichtingen van abonnementen. Het hoeft niet allemaal zo stijfjes als je ook goed begeleid wil worden, er mag ook fun bij. Wij willen dat Soest van ons gaat houden!"

Aan de Soesyterbergsestraat 61-5 kan een proefles worden gevolgd, tel. (035) 548 80 28, info@joystreet.nl, www.Joystreet.nl