• De uitreiking van de prijs vorig jaar.

    Jaap van den Broek

Finalisten 'Beste Bedrijf van Soest 2019' bekend

SOEST De Soester Zakenkring en de gemeente gaan dit jaar voor het tweede jaar op rij in een verkiezing op zoek naar 'Het Beste Bedrijf van Soest'. De top 3 is inmiddels bekend. De winnaar wordt gekozen door het publiek tijdens het Ondernemerscongres op woensdag 30 oktober.

De top 3 in willekeurige volgorde bestaat uit Slijterij Wijnhandel van der Linden, Restaurant Zuyver en Eemland Diervoeders. De top-3 is mede samengesteld op basis van hoe de zaak zich presenteerde tijdens het bedrijfsbezoek van de jury. ,,De top-3 blonk uit in enthousiasme en passie", schrijft de jury. Participatie in de gemeente Soest was ook een onderdeel van de beoordeling. Bijvoorbeeld in openbare evenementen en sponsoring van verenigingen. Tot slot is gekeken naar het ondernemershart van de bezochte eigenaars. Inwoners van Soest konden in aanloop van de verkiezing bedrijven nomineren. Dit is in grote getale gedaan. ,,Het was een pittige selectie", kijkt de jury terug.

JURY De jury bestaat uit Bas de Haas, eigenaar CCMD (Corporate Coaching en Management diensten); Mels van Vulpen, eigenaar Mels! Consultants B.V; Henk van Asch, Bedrijven Managementorganisatie Soest; Ron Stam, fiscaal jurist, Finovion Soest en Rein Tupker, eigenaar Kunst-Siersmederij Rein Tupker & zn en winnaar van Beste Bedrijf 2018.

Wethouder Liesa van Aalst is trots op de Soester ondernemers. ,,Er zijn net zoals bij de verkiezing van vorig jaar, weer veel ondernemers genomineerd. Soest is een ondernemende gemeente en heeft een goed georganiseerd bedrijfsleven met veel mooie onderscheidende bedrijven. Dat laat deze top-3 ook zien."

ONDERNEMERSCONGRES De winnaar wordt gekozen door het publiek tijdens het Ondernemerscongres op 30 oktober. Alle ondernemers uit Soest en Soesterberg hebben een uitnodiging ontvangen. Tijdens het congres kunnen ze stemmen op hun favoriete bedrijf en zal die avond bekend worden welk bedrijf zich 'Het beste bedrijf van Soest 2019' mag noemen.

","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">","sans-serif";color:black">