• Phonehouse en Optie1 gaan samen verder aan de Van Weedestraat

    Eigen foto

Telecombinatie Soest: beste van twee werelden

Advertorial

SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder nieuwe naam Telecombinatie Soest.  Eigenaar Christiaan Veldhuizen is tevreden: ,,’Nu kunnen we klanten een nog bredere dienstverlening bieden.”

Peter Beijer

,,Wat wij willen is mensen met elkaar verbinden en verbonden houden", vertelt Christiaan Veldhuizen van Telecombinatie Soest. ,,Met onze persoonlijke benadering proberen wij mensen wegwijs te maken in alles wat hen verbindt met de wereld. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe smartphone met een passend abonnement. Maar ook voor een computer, verzekering, energiecontract, ICT diensten of zelfs een complete smart home oplossing. Daarnaast repareren en onderhouden wij smartphones, laptops en tablets."

,,De twee winkels zijn een verlengstuk van elkaar. In de voormalige Optie1 winkel op Van Weedestraat 4 en voormalig vestiging Phonehouse winkel op van Weedestraat 55 kunnen wij op beide locaties de drukte beter ondervangen. Vanwege de overgang naar Telecombinatie zal er een verbouwing plaatsvinden."

,,Wij bieden meer dan alleen het verkopen van een telefoon. Wij komen voor advies voor onder meer interne beveiligingssoftware (samenwerking met ESET) of een telefoonplan op locatie bij bedrijven of particulieren. Wij werken oplossingsgericht en altijd vanuit lokaal oogpunt, samen alles geregeld! Niet alleen externe beveiliging maar ook interne beveiliging is zo belangrijk. Iedereen kent de verhalen over gijzelsoftware, spyware en andere vervelende zaken. Wij leveren de techniek en zorgen dat de digitale bereikbaarheid optimaal blijft functioneren."

,,Wij zijn er voor digitale zaken en ook voor accessoires en benodigdheden als printers, inkt, computertassen. Wat we niet hebben, dat bestellen wij. Daarnaast zijn wij nu ook Apple Authorised Reseller! Naast het regelen van Internet en TV-diensten voor thuis komen we ook bij bedrijven voor inventarisatie voor advies, besparing en faciliteren. Denk hierbij aan implementatie van veilige Online werkplekken. We kunnen voor de klant diensten combineren. Hiermee kan je al snel minimaal 150 euro per jaar besparen op diensten zoals Internet Thuis, Internet Zakelijk of VoIP-, Cloud diensten. Bij Telecombinatie Soest kiest onze klant uit alle aanbiedingen. Wij kennen alle slimme combinatievoordelen en hebben de kennis: zo betaalt onze klant nooit te veel en krijgt hij of zij altijd het juiste advies."

www.telecombinatiesoest.nl.